Van Chat Naar Bed Reviews, Ervaringen & FAQ

Hi, Tim Veninga hier.

Hieronder staan de meeste gestelde vragen over Van Chat Naar Bed. Niet de onzin vragen als: “bro kan ik je niet meer betalen” maar echte, genuanceerde vragen over of Van Chat Naar Bed de juiste keuze is voor jou.

Ik heb beloofd om altijd eerlijk met je te zijn, en zal je vertellen of deze cursus de juiste keuze voor je is of niet.

Klik hier om direct naar alle reviews, recensies en ervaringen te gaan.

Klik op een van de vragen hieronder om naar het antwoord te gaan:

Vraag & Antwoord

Werkt dit?

Hoe is Van Chat Naar Bed anders van andere cursussen op de markt?

Van Chat Naar Bed is een praktijkcursus. Je leert hoe je stap voor stap haar in je bed krijgt aan de hand van voorbeeldberichtjes van mijzelf. De afgelopen 3 jaar heb ik al deze berichtjes getest. Al het zware werk heb ik dus voor je gedaan, waardoor je precies krijgt wat werkt, zonder dat je het zware werk hoeft te doen. Het is dus een simpel systeem waarbij je precies leert hoe je het moet doen.

Ik doe het voor. Jij kopieert me. Zo simpel is het.

Als je twijfelt, check gerust de reviews onderaan deze pagina of vraag wat rond.

Daarnaast is Van Chat Naar Bed al in 2015 gemaakt en continu geupdated. Sindsdien heeft een of andere sukkel geprobeerd een imitatie te maken. Het moge duidelijk zijn dat er wat Chinese namaak is, maar ik ga ervan dat je zelf slim genoeg bent om een goede keuze te maken.

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

De vraag is niet of je er klaar voor bent, maar of je er klaar MEE bent. Als je zegt: “Ik ben er klaar mee om doodlopende gesprekken te hebben, om te oefenen met slechte informatie, om constant vrouwen te hebben die op date willen.." dan is dit wat voor jou. Daarom kaats ik die vraag graag naar je terug. Ben je er klaar mee?

Is dit iets puur voor mannen in de 20?

Ja, want op je 31e ben je afgeschreven en kan je beter achter de geraniums gaan zitten.

Nee grapje.

Zolang je fysiek nog in staat bent om je duimen te gebruiken en een smartphone te bedienen, kan je ermee overweg.

Juist als je je te oud voelt om naar de kroeg te gaan, is dit ideaal voor je. Je kan de technieken namelijk perfect gebruiken op datingsites.

Werkt dit ook op Tinder?

Ja. Veel van de voorbeelden komen zelfs van Tinder.

Je krijgt meerdere voorbeelden, tips en case studies waarin je leert hoe je een gesprek op Tinder begint, en hoe je haar dezelfde avond nog op date hebt of in bed krijgt.

Werkt dit ook op datingsites zoals Relatieplanet, Lexa, Paiq, Inner Circle, Parship, Pepper enzo?

Ja, en zelfs nog beter ook. Er is weinig goede concurrentie op dit soort sites.

Als je dus weet wat je doet, is het belachelijk simpel om date na date te krijgen via deze sites. Mijn persoonlijk record was 34 dates in 30 dagen.

Mentale obstakels & twijfels

Ik wil niet dat dit nog een ding wordt op mijn ‘to-do’ lijst..

Heb het al eens eerder gezegd. Als je denkt dat je iets beters te doen hebt dan leren hoe je de mooiste vrouwen helemaal gek maakt via chat, hou dan geen stoeltje bezet. Er zijn leuke dingen die je op tv kan kijken.

Wel heb je levenslang toegang. Dus je kan het in je eigen tempo doen.

Wat als ik niet helemaal mee kan lopen?

Als je halverwege een vriendin krijgt door de cursus. Alleen maar leuk.

Je kan het altijd later afmaken (alhoewel ik voor je hoop dat je voor altijd bij haar blijft). Je krijgt levenslang toegang dus je hebt toegang tot de video’s wanneer je maar wil.

Ik woon in …. werkt dit daar ook?

De voorbeeld chatgesprekken komen uit heel Nederland en sommige zelfs ook uit België en uit het buitenland. Deze technieken werken op letterlijk ieder type vrouw, waar ze ook vandaan komt.

Wat als ik linkshandig ben? Wat als ik in een stad woon die begint met een Q? Wat als ik mijn eerst lang was, maar nu kort?

Heb deze technieken aan honderden mannen in heel Nederland en België geleerd. Ze waren lang, kort, klein, bruin, Aziaat, oud, jong, kaal, mooi, lelijk, gestoord (je weet wie je bent) en ga zo maar door. Het maakte allemaal niks uit.

Het enige wat je nodig hebt is gezond verstand en 2 duimen om te typen.

Wat als ik gewoon lui en ongemotiveerd ben?

Dan kan je beter je geld weggooien of investeren in pornosites. Alhoewel een slimme luilak deze training zou volgen, dan hoeft hij in de toekomst minder moeite te doen voor vrouwen. Dus als je zo lui bent, dat je wilt werken om minder moeite te hoeven doen, dan zie ik het nog wel werken.

Is Van Chat Naar Bed de juiste keuze voor mij?

Ik wil gewoon een vriendin krijgen. Werkt dit voor mij?

Ja. Tegenwoordig komt ongeveer de helft van de relaties voort uit een datingsite of datingapp. Dus als je wil, is dit de perfecte manier om een vriendin te krijgen.

Bijna alle mannen die deze cursus volgen krijgen uiteindelijk ook een vriendin. Er zijn natuurlijk uitzonderingen; Dudes die de cursus kopen maar er niks mee doen, en gasten bij wie (vrijwel altijd) een steekje los zit en die nooit een serieuze relatie willen aangaan en liever rondsletten.

Ieder zijn ding. Maar als je een relatie wil, is dit programma ook de way to go. Als je wat voorbeelden ervan wil, lees dan de reviews hieronder. Vooral die ene van Thomas, die begint met "Bedankt".

Ik ga al veel uit en kan wel redelijk versieren. Is dit iets voor mij?

Als je wisselende resultaten hebt, niet de allermooiste vrouwen op date krijgt of als je chatgesprekken soms vastlopen, dan is dit wat voor jou. Heel veel mannen zijn soms al jaren bezig, maar verprutsen hun tijd door de verkeerde dingen te doen.

Als je wel een date hebt met elke chick waar je het telefoonnummer van krijgt, dan snap ik niet helemaal wat je hier doet;)

Ik ga niet veel meer uit naar clubs, is dit iets voor mij?

Dan is de cursus perfect voor je. De cursus leert je immers hoe je vrouwen van datingsites en datingapps in je bed krijgt, dus er zijn geen clubs voor nodig.

Ik gebruik vooral datingsites en Tinder, is dit iets voor mij?

Deze cursus leert je hoe je moet chatten. Dat betekent SMS, Whatsapp, Insta en net zo goed datingsites en Tinder. Als je dus moeite hebt om vrouwen te versieren via die datingsites of Tinder, dan is dit perfect voor je.

Werkt het ook op oudere vrouwen?

Ja, mijn klanten hebben hier vrouwen mee versierd van 17 (oeps) tot en met eind 50 (je moet er maar van houden). Vrouwen van elk opleidingsniveau. Het werkt vaak zelfs beter op slimme vrouwen.

Hoe Van Chat Naar Bed werkt

Hoe werkt de cursus?

Van Chat Naar Bed is een online videocursus. Alle video’s zijn ook als PDF beschikbaar. Ik email je elke week de nieuwe lessen en bonus materiaal die in een privé website staan die ik speciaal voor jou heb gemaakt. Ik voeg ook extra’s toe, zoals checklists, case studies, scripts en je kan altijd je vragen stellen.

Nog iets belangrijks: Wees niet bang dat je achter gaat lopen. Je hebt je hele leven toegang tot dit materiaal, dus als je een pauze moet nemen, is dat geen probleem. Je kan gewoon weer verdergaan zodra je tijd hebt.

Is deze cursus live? Wat als ik niet naar je toe kan komen?

Dit is GEEN live cursus, dus je kan direct beginnen. Dit betekent ook dat je geen geld hoeft te betalen om te reizen en weer terug te komen met een schrift vol "to do’s". 

Met Van Chat Naar Bed kan je thuis alles doornemen. In alle rust en wanneer jij wil. Daarnaast krijg je een samenvatting (huiswerk noem ik het), dus je kan die onderweg in de bus of trein ook doornemen.

Daarnaast krijg je ook levenslang toegang, dus de tactieken en strategieën uit deze cursus zijn binnen handbereik wanneer je ze nodig hebt.

Krijg ik in 1x toegang tot de hele cursus?

Ja. Je krijgt in één keer toegang tot de hele cursus.

Hoe kan ik betalen? Kan het ook met crypto?

Je kan met iDeal, Bancontact, PayPal en CC betalen. Op je afschrift staat niks raars. Als dat niet anoniem genoeg voor je is, kan je ook met crypto (Bitcoin, Ethereum etc.) betalen. Stuur daarvoor een mailtje naar [email protected] dan helpen we je daarbij.

Hoeveel tijd kost het me per week om de cursus te volgen?

7 uur als je alle video’s snel kijkt. 20-30 uur als je ook de checklists volgt en aantekeningen maakt bij de video’s.

Hoe meer tijd je besteed, des te sneller je resultaten krijgt. Omdat je levenslang toegang krijgt tot Van Chat Naar Bed, kan je langzamer of sneller gaan als je wilt.

Wat als..?

Kan ik korting krijgen als ik een student ben/in cash betaal/een vrouw ben/blond haar heb?

Sorry, geen kortingen. Ik geef 95% van mijn materiaal gratis weg en mijn premium materiaal is te waardevol om gratis weg te geven. Als je niet een paar tientjes bij elkaar kan schrapen, dan is deze cursus niet voor jou.

Kan ik gewoon een bepaald gedeelte van het programma kopen?

Nee, dit is een systeem. Niet een serie van losse tactieken.

Is er een garantie?

Ja. Je krijgt bij Van Chat Naar Bed een 90 dagen garantie.

Als er ook maar iets is, ook al is het het lettertype in de video’s… stuur me binnen 90 dagen een mail en je krijgt al je geld terug. Zonder moeilijke vragen.

Wat als ik Van Chat Naar Bed probeer, en erachter kom dat het niet goed voor me is?

Ik sta achter deze cursus met een 100% geld terug garantie.

Omdat we het op tienduizenden vrouwen hebben getest, weet ik dat de cursus werkt. En kan ik dus al het risico nemen. Probeer dus de hele cursus en kijk of het werkt voor jou.

Belangrijk: Doe alleen mee als je bereid bent de cursus toe te passen. Deze cursus is er niet voor gemaakt dat je alleen informatie opzuigt. Hij is ervoor gemaakt dat je actie onderneemt.

Hoe is Van Chat Naar Bed anders dan Gespreksninja?

Gespreksninja leert je wat je moet zeggen tegen vrouwen om ze te versieren. Van Chat Naar Bed wat je moet typen wanneer je eenmaal haar nummer hebt of wanneer je het gesprek begint op Tinder of een datingsite.

Deze cursus is een stap-voor-stap, woord-voor-woord systeem om vrouwen te verleiden via Tinder, Whatsapp, SMS, Instagram, Facebook etc. Beide zijn heel anders, maar vullen elkaar wel aan.

Hoe is Van Chat Naar Bed anders dan Manslut Meesterschap?

Manslut Meesterschap is een cursus waarin je leert hoe je een vrouw van A-Z versiert aan de hand van verborgen camera beelden. Het is in het bijzonder geschikt voor one night stands, vrouwen in bed krijgen vanuit clubs, bars of feesten.

Maar soms kan je een vrouw bijvoorbeeld niet direct mee naar huis nemen en moet je het doen met haar nummer of Instagram. Dan is Van Chat Naar Bed handig omdat je leert hoe je het gesprek gaande houdt en haar uiteindelijk op date krijgt.

Kan ik beginnen met Van Chat Naar Bed of moet ik eerst met een andere versiercoach cursus beginnen?

Van Chat Naar Bed leert je hoe je een vrouw waar je contactgegevens van hebt, in bed kan krijgen. Als je dat kan, dan helpt deze cursus je om van de resultaten die je al krijgt, er meer daadwerkelijk te neuken.

Ik raad je wel aan om in ieder geval het Manslut boek te hebben gelezen om een algemeen beeld te krijgen over vrouwen versieren.

Okay Tim. Maar ik wil ook wat ervaringen van andere mannen lezen. 

Geen probleem. Hieronder heb ik wat reviews die ik per mail en in de FB groep heb gezien neergezet.

Lees ze hieronder en maak je beslissing.

Van Chat Naar Bed Ervaringen

Wat Van Chat Naar Bed leden zeggen over de cursus:

Geregeld dankzij Van Chat Naar Bed.
3e slachtoffer binnen een week, alleen via Tinder. Van Chat Naar Bed + al die technieken van Tim werken duidelijk goed.
Van Chat Naar Bed heeft zonet zijn eerste vruchten afgeworpen voor mij. Jammer dat ze een beetje snurkt, maar verder was/is het wel cool.
Hoppa.
Gisteravond n mooie braziliaanse chick mee naar huis genomen na Tinder-date. Thanx VCNB!
Hey Tim. Allereerst bedank ik je voor het feit dat dankzij je nieuwe product en je blogs het mij gelukt is om een Tindermatch die ik 5 maanden niet had gesproken te daten.
Eerste dag cursus, van chat naar in ieder geval snel eerste date met ontzettend mooie chick.
Van chat naar de 2e geregelde date met leuke chick.
Mensen als je echt verstandig bent, bestel je gewoon de cursus van chat naar bed. Ongelooflijk dit.
Hoi Tim, ik was eerst een beetje sceptisch en dacht dat ik eigenlijk niet zoveel verkeerd deed en blijkbaar gewoon niet zo leuk was, maar ik heb nu zomaar uit het niets al twee dates geregeld voor komende week.
Ik wil je trouwens ff bedanken voor je tekstproduct. Dankzij van chat naar bed ben ik een lieve chick aan het daten die nooit op date was gekomen als ik mijn aloude app-dingentje had gedaan.
van chat na bed aanschaffen en je vraagt je nooit meer af wat je moet sturen en hoe. Heel vaak verneukte ik het tijdens het appen met vrouwen. Laatste weken lukt het vrijwel allemaal amximaal.
Tim, ik wil je even laten weten dat je echt een baas bent. Ik heb je 'van chat naar bed' programma en manslut meesterschap gebruikt en aan de hand hiervan is het gelukt om een chick in bed te krijgen die met mij op date was.
Tot een uur of 13:00 is ze gebleven en daarna haar afgezet bij de bushalte om de hoek. Nu pas ik de fbuddy methode toe van VCNB. Eindelijk maar toch is het mij gelukt, dankzij vele tips en tricks van deze groep en de producten van Versiercoach.
Nog even een update. Nogmaals bedankt.
Ik heb ene chick gefixed via Tinder met de technieken van het VCNB programma en moet zeggen, het ging echt goed.
hee Tim, dankzij jouw tips op Tinder was nummers regelen kinderspel. Inmiddels ben ik hartstikke blij met de leukste vriendin van de wereld.
Al een tijdje niets laten horen maar ben blij met mijn huidige eerste date streak sinds ik daygame en van chat naar bed heb.

Wat kies jij?

Copyright 2024 | VC Coaching B.V. | K.D. Straat 81, Rotterdam | KVK: 65715764